Peste 600 de copii au participat în Maramureș la concursul interdisciplinar „Comuniada”, etapa județeană. A fost a doua ediție a competiției care propune mai multe discipline: șah, limba română, matematică, limba engleză, geografie, istorie, caligrafie.

”Concursul s-a desfășurat pe diferite nivele de studiu, în mai multe comune din județul nostru: Remeți, Botiza, Rona de Jos, Sarasău, Ardusat, Ariniș, Gârdani, Budești, Călinești, Bogdan-Vodă, Bârsana, Mireșu Mare, Satulung, Recea, Cicârlău, Băiuț, Groși, Dumbrăvița, Cernești, Săcălășeni, Coltău, Remetea Chioarului. La Moisei a avut loc concursul de șah. 287 dintre elevii participanți au obținut note peste șapte”, informează Inspectoratul Școlar Județean Maramureș.

Premiile competiției au fost acordate de Consiliul Județean Maramureș și Asociația Comunelor din România, filiala Maramureș, cumulând 190.000 lei.

La prima ediție de ”Comuniada”, au participat peste 300 de elevi.

Competiția a fost organizată de Asociația Comunelor din România, filiala Maramureș, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean și Consiliul Județean Maramureș.

Sursă informații: Inspectoratul Școlar Județean Maramureș. Imagine de la Pixabay.

CITEȘTE ȘI:
Elevii Colegiului de Arte, din nou la înălțime

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.