Brio Challenge este prima competiție digitală națională de mate dedicată elevilor din clasele II-XII, cu participare gratuită. 

Olimpiada digitală de mate este structurată în trei etape preliminare și o finală live.

Înscrierile se pot face până în 10 decembrie. În această etapă poți să te antrenezi pentru test, să te familiarizezi cu testul BRIO și să-ți convingi prietenii să participe.
Etapa 1 are loc între 11 și 20 decembrie. În această perioadă vei fi doar tu și testul BRIO. Poți să dai testul ori de câte ori vei dori și vei putea să înscrii în competiție scorul pe care îl consideri cel mai bun. Vor intra în etapa următoare toți participanții cu scor mai mare de 80.
Etapa 2 se va derula din 11 în 24 ianuarie. Acum ești tu și cei mai buni. Vei da din nou oricâte teste vei dori și vei înscrie în concurs cel mai bun rezultat.
Etapa finală este programată pentru intervalul 25-31 ianuarie. Această etapă va reuni cele mai bune scoruri. La finalul etapei 2, va fi realizat un top 10 al fiecărei clase. Cei 10 copii din fiecare clasă vor participa la etapa finală, de asemenea online, însă supravegheată video. Fiecare clasă va avea un campion absolut și doi vicecampioni.

Ai șansa de a ajunge olimpic național în cadrul Brio Challenge!

Eveniment recomandat de Societatea de Științe Matematice.

Toate detaliile sunt disponibile aici.

Sursă informații și foto: Brio

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.