”Ora lui Robert” este un proiect care cultivă dragostea pentru mișcare și pentru viață sănătoasă încă de la cele mai fragede vârste. 30 de copii din centre de plasament vor participa în Baia Mare la ”Ora lui Robert”.

Proiectul ”Ora lui Robert” ajunge în Baia Mare în 21 octombrie. ”«Ora lui Robert» este un proiect de educație prin practică (de tip «learning by doing»), ce vizează adaptarea unor informații la nevoile și posibilitățile tinerilor. Categoriile vizate, îndeosebi, sunt cele defavorizate, care au nevoie de dezvoltare personală, însemnând dezvoltarea tuturor abilităților pe care tinerii doresc să și le însușească: intelectuale, sportive, artistice. «Ora lui Robert» reprezintă angajamentul nostru față de cultivarea dragostei pentru mișcare și pentru o viață sănătoasă de la cele mai fragede vârste. Experiența «Ora lui Robert» îi învață pe copii și tineri ce înseamnă să trăiești sănătos, să îți respecți corpul și să faci în viață cele mai bune alegeri”, se arată pe site-ul proiectului.

În sala de sport a Colegiului Economic ”Nicolae Titulescu”, 30 de copii din centre de plasament vor fi invitați la joacă și mișcare: ”Noi, echipa «Ora lui Robert», am început deja să ne pregătim valizele… și poate chiar am aruncat în ele câteva surprize! 😜”.

În Baia Mare, ”Ora lui Robert” se derulează cu sprijinul Rotaract Baia Mare și Interact Abstract Baia Mare.

Sursă foto: Ora lui Robert

CITEȘTE ȘI:
Fii unul dintre cercetătorii neștiuți ai apelor!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.