Liga Studenților ”Pintea Viteazul” din Baia Mare a încheiat, recent, preselecția pentru evenimentul Miss Universitaria, ediția 13.

”Au fost selectate 8 dintre cele mai curajoase și talentate studente din cadrul Centrului Universitar Nord din Baia Mare, care se vor lupta pentru titlul de Miss Universitaria 2023. Proiectul se remarcă atât prin creativitate și unicitate, cât și prin probele de originalitate, dans, teatru, cultură generală și defilare în rochii de seară. Aceste 8 concurente au acum 5 săptămâni pentru repetiții și pregătiri intense, în scopul de a crea momente originale și unice care să le pună în lumina reflectoarelor” – se arată într-un comunicat al Ligii Studenților.

Fiecare participantă va trebui să demonstreze prin intermediul probelor pregătite că are toate atuurile pentru a primi titlul Miss Universitaria 2023. Probele alese nu pun accentul doar pe frumusețe, ci și pe originalitatea, inteligența și eleganța de care acestea dau dovadă.

Concurentele care luptă în acest an pentru coronița Miss Universitaria sunt: Coralia Benea, Lisa Dragoș, Alexandra-Irina Gherghel, Darianna-Giorgia Goje, Denisa Grădinariu, Rozalia-Simona Opriș, Alexandra-Ioana Pașca, Mara-Beatrice Pop.

Sursă informații și foto: LSPV

CITEȘTE ȘI: Record de vizitatori la Muzeul Județean de Mineralogie „Victor Gorduza”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.