Despre ființa umană avem nenumărate reprezentări la care ne raportăm fizic, emoțional sau spiritual. Trăim azi epoca în care tehnologia a ajuns la ceea ce legendele și vechile mituri au exprimat cândva despre om.

Printre altele, se spune că persoanele cu har, adică având unele calități înnăscute, au capacitatea de a vedea o radiație în jurul corpurilor umane, animale sau vegetale. Este vorba despre aură, care este mai mult decât o emisie termică sau electromagnetică.

Înainte de producerea unui eveniment în lumea fizică, se petrec schimbări în câmpurile energetice imperceptibile cu cele cinci simțuri obișnuite. La limita dintre știință și ezoterism, aura omului poate fi percepută și intuitiv de către cei care dispun de suficientă liniște emoțională și profunzime spirituală.

Organismul uman funcționează prin procese electrice la nivel celular, deci se justifică să avem emisii fotonice în jurul nostru. Asemenea curcubeului, care este lumina descompusă în șapte culori de bază, lumina din jurul oamenilor poate avea dominanta uneia dintre cele șapte culori. Se pare că ideea de unitate a universului o găsim la fiecare pas, iar macrouniversul se oglindește în microunivers după legi care încep să fie înțelese…

Cunoașterea acestor lucruri ne ajută să ne îmbunătățim existența vizionând modul de viață potrivit pentru a avea parte de echilibru și sens. Fiecare individ deține o ”haină” de lumină, indiferent de rangul social în care trăiește. Astfel are o conexiune cu lumea invizibilă, cu marele univers.

Viața este o experiență care continuă acolo unde omul poate să vadă cu alt ochi!

Vasile COLOPELNIC

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.