”Singur mergi mai repede, dar împreună mergem mai departe!”, acesta este sloganul echipei de voluntari ASSOC. Fideli acestui principiu, voluntarii ASSOC, alături de tinerii care fac parte din proiectul ”CUIB – Căminul unde începe binele”, au făcut o vizită celor peste 450 de căței care locuiesc la adăpostul ”Salvați Animalele”.

”Nimeni nu a mers cu mâna goală și, mai mult, donații s-au făcut și de către cei care nu au fost prezenți fizic, ci doar cu sufletul. Astfel, cu muncă de echipă, uniți fiind de dragostea față de prietenii necuvântători, am asigurat o parte din hrana de la adăpost”, menționează reprezentanții ASSOC. ”Au venit să ne ajute, cu curățenia, cu pusul prelatelor și să se joace cu piticii care au atâta nevoie de o mângâiere. Nu au venit cu mâna goală, le-au adus cățeilor bobițe. La fix că se terminase complet hrana”, precizează cei de la ”Salvați Animalele”.

Cățelușa Marie a fost președinta comitetului de primire, iar vizita s-a soldat cu bucurie și pentru oaspeți, și pentru gazde. ”Cu siguranță ne vom întoarce cât de repede pentru a da o mână de ajutor personalului și pentru a încuraja adopția!”, spun cei de la ASSOC.

În 2008 ia naștere în Baia Mare Asociația ”Salvați Animalele”, care are ca scop salvarea animalelelor fără stăpâni, în special câini și pisici, precum și derularea de programe de sprijinire și educare a populației în vederea responsabilității pe care trebuie să o aibă în deținerea unui animal.

Mai multe informații despre ”Salvați Animalele” găsiți aici.

Sursă informații și foto: Facebook / Asociatia ASSOC, Facebook / Salvati Animalele. Imagine deschidere – Pixabay.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.