Patru maramureșeni au participat la concursul național ”Made for Europe”. Mezina grupului, Lara Andreea Bojoga de la Grădinița cu Program Prelungit nr. 8 Sighetu Marmației, a câștigat o mențiune.

În Bistrița a avut concursul național ”Made for Europe”. Concurs care urmărește ”valorizarea şi promovarea experienţelor pozitive în derularea proiectelor finanţate prin programele europene din domeniul educației, stimulând creativitatea, inovaţia și spiritul antreprenorial”, după cum se specifică în regulament.

La această a XV-a ediție, conform Inspectoratului Școlar Județean Maramureș, au participat 138 de elevi din 40 de județe și municipiul București. Inclusiv patru copii din Maramureș. Este vorba despre Vlad Alexandru Hatos de la Colegiul Tehnic ”George Barițiu” Baia Mare, Marian Ionuț Cristea de la Colegiul Economic ”Pintea Viteazul” Cavnic, Cristi Cusco de la Colegiul Tehnic ”Anghel Saligny” Baia Mare și Lara Andreea Bojoga de la Grădinița cu Program Prelungit nr. 8 Sighetu Marmației. Mezina grupului din Maramureș a obținut mențiune la categoria proiecte eTwinning.

La ”Made for Europe” pot participa elevi din toate unitățile de învăţământ preuniversitar care au fost implicate în proiecte finanţate prin programele europene din domeniul educației.

Sursă informații: Inspectoratul Școlar Județean Maramureș. Sursă foto: ISJMM, eTwinning Romania

CITEȘTE ȘI:
Olimpiada Naţională de Matematică | Un lucacist, în lotul lărgit al României

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.