CFR Călători informează că, începând de azi, a intrat în vigoare noul Mers al Trenurilor 2019-2020, care va fi valabil până la data de 12 decembrie 2020. Acesta va fi asigurat de un număr mediu de 1.230 de trenuri.

Mai multe noutăți figurează în noul Mers al Trenurilor, atât în plan intern, cât și internațional. Una dintre cele mai interesante este faptul că a fost introdus – conform www.cfrcalatori.ro – un tren nou (143/686 și 687/144), realizat de CFR Călători în colaborare cu MAV Start Ungaria şi OBB Austria pe ruta Satu Mare – Budapesta – Viena şi retur. Acesta va circula zilnic, după următorul orar: Satu Mare (09:27) – Viena (17:21); Viena (10:42) – Satu Mare (20:42).

Pentru evitarea aglomerației, CFR Călători recomandă pasagerilor să își programeze din timp călătoria către destinațiile dorite, să folosească toate trenurile puse la dispoziție de CFR Călători din graficul unei zile de circulație și să îşi achizitioneze cu anticipație legitimaţiile de călătorie, utilizând toate canalele de distribuție puse la dispozitie.

Pentru informații actualizate despre circulația trenurilor, călătorii sunt rugați să consulte pagina de internet a companiei www.cfrcalatori.ro, să apeleze numerele de telefon din stațiile CFR sau să se adreseze personalului din stații.

Legitimațiile de călătorie pot fi achiziționate direct de la casele de bilete din gări și agenţii de voiaj CFR; online de pe cfrcalatori.ro; de la automatele de vânzare bilete din stațiile de cale ferată; de la distribuitori autorizați (agenții de turism). (G.D.)

Date furnizate de cfrcalatori.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.