Circa 400 de copii au savurat ieri o zi plină de surprize și bucurii în Băiuț. În cadrul ediției a 13-a a proiectului ”Motoinocența”.

”20 de copii cu nevoi speciale, plus 40 de copii de la o școală generală din județul Satu Mare, 20 de copii de la Complexul de Servicii Sociale Jibou, 20 de copii de la o casă de tip familiar (copii cu deficiențe) din Baia Mare, 40 de copii de la o școală generală din Copalnic Mănăștur”, fac socoteala cei de la Asociația Rock N’ Road. La care se adaugă prichindeii organizatorilor și copiii din comuna Băiuț.

Ziua a început cu o paradă a motocicletelor. După care sărbătoarea s-a mutat pe stadionul din Băiuț. Cu muzică, jocuri, daruri (dulci și nu numai) și multă veselie. Dovedind încă o dată – invitați și organizatori deopotrivă – că bucuria stă mai mereu în lucruri mici și simple făcute împreună de oameni faini. Un concurs numai cu câștigători. O bucată de ciocolată împărțită cu un prieten pe care tocmai l-ai descoperit. Un cântec fredonat cu alții. Un zâmbet în soare. Niște baloane colorate care dansează în vânt. Și o lună (misterioasă mereu) care la capătul zilei îți spune noapte bună, învelindu-te în speranța unui mâine și mai frumos…

Eveniment organizat de Asociația Rock N’ Road, Käfer Club și Primăria Băiuț. Alături de o sumedenie de voluntari.

Povestea Motoinocența, aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.