Ministerul Educației și Cercetării pune la dispoziția tuturor cadrelor didactice, începând de mâine, 10 noiembrie, sesiunile online de îndrumare și consiliere ”Educația Continuă”, sesiuni pentru desfășurarea activității de predare în sistem online.

Acestea vor avea durata de aproximativ o oră și vor fi transmise live, zilnic, de luni până vineri, la ora 15:00, pe canalul de YouTube și pe pagina de Facebook ale Ministerului Educației și Cercetării, fiind coordonate și susținute de experții/autorii reperelor metodologice publicate în luna septembrie 2020 pe site-ul educatiacontinua.edu.ro.

Prima sesiune de acest tip va fi susținută mâine de către Gabriela Noveanu, secretar științific în cadrul Unității de Cercetare în Educație. ”Sesiunea online va avea ca temă explicarea rolului reperelor metodologice, concepute ca formulă de sprijin în ceea ce privește predarea online, folosirea resurselor digitale și alegerea platformelor de lucru. Reperele metodologice conțin și exemple care să faciliteze utilizarea în predare-învățare-evaluare asistată de tehnologie”, anunță Ministerul Educației și Cercetării.

Săptămâna aceasta, sesiunile online ”Educația Continuă” vor avea următorul program:
– miercuri, 11 noiembrie, ora 15:00: ”Evaluarea online – perspective privind evaluarea formativă”
– joi, 12 noiembrie, ora 15:00: Limba și literatura română
– vineri, 13 noiembrie, ora 15:00: Matematică

Sursă informații și foto: Ministerul Educației și Cercetării

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.