La cei 4 ani ai săi, Mihai Conț a câștigat premiul pentru cel mai fidel mic cititor de la Biblioteca Judeţeană „Petre Dulfu” Baia Mare.

În fiecare an, cu ocazia zilei de 1 Iunie, Biblioteca Judeţeană „Petre Dulfu” Baia Mare, Serviciul Împrumut carte pentru copii şi tineret, îi răsplăteşte pe cei mai avizi cititori în cadrul concursului „Cel mai bun şi cel mai fidel cititor”. Un eveniment care a ajuns în acest an la ediția 29.

Concursul se desfăşoară pe categorii de vârstă, de la preşcolari până la şcolari mari, ţinând cont de calitatea şi cantitatea lecturii, precum şi de disciplina de cititor (restituirea la timp şi în bune condiţii a documentelor de bibliotecă).

Laureații ediției 2022

Cel mai fidel cititor: Mihai Conţ (4 ani)
Cei mai buni cititori
– preşcolari: Ada Maria Iederan, Mara Soroiu, Carla Horotan
– școlari mici: Eduard Pop (Şcoala Gimnazială „Nichita Stănescu” Baia Mare), Ana Ecaterina Costin (Şcoala Gimnazială „George Coşbuc” Baia Mare), Silvia Alexandra Dobrican (Şcoala Gimnazială „Nichita Stănescu” Baia Mare)
– școlari mari: Robert Cheşa (Şcoala Gimnazială „Nicolae Iorga” Baia Mare), Alexandru Patrik Ioan Dobrican (Şcoala Gimnazială „Nichita Stănescu” Baia Mare)

Copiii premiaţi au fost răsplătiţi cu diplome şi cărţi potrivite vârstei lor. Tot în dar pentru ei a fost realizat şi prezentat, în premieră, covorul povestitor „Brotacul”, de către bibliotecar Mara Popovici. Covorul a fost realizat după cartea cu acelaşi titlu scrisă de Max Velthuijs.

Sursă: Biblioteca Judeţeană „Petre Dulfu” Baia Mare

CITEȘTE ȘI:
Cartea cea mai mică de la Biblioteca Județeană ”Petre Dulfu” Baia Mare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.