CFR Călători va suplimenta trenurile de lung parcus cu vagoane de dormit și cușetă, pentru a veni în sprijinul călătorilor care se deplaseză spre casă în perioda sărbătorilor.

”Numărul acestor vagoane speciale va fi mai mare pentru a putea asigura distanța între călători și confortul acestora pe distanțe lungi”, se precizează în comunicatul CFR Călători.

”Astfel pentru vagoanele de dormit se va putea cumpăra un loc single în cabina dublă. Pasagerul va călători în regim single și va achita prețul unui singur loc. La cușetă se vor vinde doar jumătate din locuri. În vagoanele clasă se menține regula “un loc liber, un loc ocupat”. Măsura este luată pentru a preveni răspândirea infecției cu COVID 19 și pentru a asigura un transport în condiții de siguranță pentru pasagerii noștri și personalul propriu” anunță cei de la CFR Călători.

De asemenea, în zilele cu vârf de trafic din perioada sărbătorilor, trenurile care circulă pe rutele cele mai solicitate au numărul de locuri suplimentat pentru a respecta regula ”un loc liber, un loc ocupat”.

”Facem apel la călători să nu urce în tren fără bilet de călătorie, dacă la ghișeu/casa de bilete li se comunică faptul că locurile au fost epuizate”, se arată în comunicat.

Lista trenurilor de lung parcurs cu vagoane suplimentate pe perioada sărbătorilor este disponibilă aici.

Sursă informații: CFR Călători

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.