Colegiul Național ”Vasile Lucaciu” Baia Mare s-a calificat cu proiectul ”Aripi căzute” la Concursul național de proiecte antidrog ”Împreună”, desfășurat în Eforie Nord în perioada 22-27 august. Echipa colegiului băimărean a fost formată din Dan Chira, George Petreuș, George Velea și David Zoicaș, toți elevi în clasa a X-a D.

”Am participat alături de ei la diferite ateliere care aveau scopul de a promova alte modalități de petrecere a timpului liber, precum: tir și orientare, autocunoaștere, dans, muzică, teatru, apicultură, modelaj, artizanat, origami, limba engleză și, evident antidrog. Pe lângă activitățile educative, am avut prilejul de a ne bucura împreună de mare, de soare și de oameni frumoși cu care am legat prietenii. Ne-am bucurat cu toții de o experiență frumoasă și utilă la final de vacanță de vară”, menționează prof. Denisa Podină.

Concursul, ajuns în acest an la a 18-a ediție, a debutat cu un număr de 12 echipaje în anul 2003. Din 2006 se adresează tuturor județelor, la etapa națională participând câştigătorii locului I la faza judeţeană.

Sursă informații și foto: Facebook / Denisa Podină

CITEȘTE ȘI:
Elevă a Colegiului de Arte Baia Mare, premiul I la ”World’s Best Musicians” | video

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.