Aproape 2.900 de locuri au fost scoase la concurs în instituţiile de formare a agenţilor de poliţie şi subofiţerilor ale Ministerului Afacerilor Interne. Cererile de înscriere pot fi transmise de azi.

Sunt disponibile 1.340 de locuri la Şcoala de agenţi de poliţie „Vasile Lascăr”, Câmpina, şi 300 la Şcoala de agenţi de poliţie „Septimiu Mureşan”, din Cluj-Napoca.  240 de locuri sunt scoase la concurs la Şcoala de pregătire a agenţilor poliţiei de frontieră „Avram Iancu” din Oradea.

Şcoala militară de subofiţeri de jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” din Drăgăşani şi Şcoala militară de subofiţeri de jandarmi „Petru Rareş” din Fălticeni au disponibile câte 350 de locuri.

La Şcoala de subofiţeri de pompieri şi protecţie civilă „Pavel Zăgănescu” din Boldeşti sunt scoase la concurs 300 de locuri (pentru calificările subofiţer de pompieri şi protecţie civilă/ maistru militar auto).

Cererile de înscriere se transmit,exclusiv în format electronic, la adresa de e-mail a unităţii de recrutare, în perioada 20 aprilie – 5 mai, inclusiv în zilele de sâmbătă şi duminică. Pentru constituirea dosarului de recrutare, candidaţii depun documentele solicitate până la data de 15 mai.

Sursă informații și foto: MAI

CITEȘTE ȘI: Budești | ”Mentalitate antreprenorială în zona rurală”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.