14.212 locuri de muncă vacante la nivel naţional figurează în evidenţele Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM).

Cele mai multe locuri de muncă sunt oferite pentru muncitor necalificat la asamblarea și montarea pieselor (1.118); muncitor necalificat la demolarea clădirilor, căptușeli zidărie, plăci mozaic, faianță, gresie, parchet (559); lucrător comercial (557); șofer autocamion/mașină de mare tonaj (391); operator confecționer industrial îmbrăcăminte (312).

Din cele 14.212 locuri de muncă vacante declarate de angajatori la agențiile pentru ocuparea forței de muncă, 1.063 sunt destinate persoanelor cu studii superioare, 3.586 pentru persoanele cu studii liceale sau postliceale, 4.198 pentru persoanele cu studii profesionale, restul de 5.365 locuri de muncă fiind destinate persoanelor fără studii sau cu studii primare/gimnaziale.

Oferta locurilor de muncă vacante la nivel național este actualizată în timp real pe site-ul ANOFM și poate fi accesată în secțiunea Locuri de Muncă Vacante.

Sursă informații: Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.