Universitatea ”Babeş-Bolyai” din Cluj-Napoca (UBB) pune la dispoziţia candidaţilor la admitere peste 400 de locuri de cazare în căminele proprii din campusul Hasdeu. Locurile de cazare vor fi disponibile pentru întreaga perioadă a admiterii şi sunt destinate candidaţilor care locuiesc la o distanţă de peste 20 de kilometri de Cluj-Napoca.

Situate în camere cu 5 paturi, locurile vor putea fi ocupate la un tarif de cazare de 25 lei/pat/noapte, în baza unei cereri transmise Serviciului social al universităţii. În vederea obţinerii unui loc de cazare, candidaţii trebuie să trimită o cerere şi o copie a cărţii de identitate la adresa social@ubbcluj.ro cu cel puţin 2 zile înainte de data solicitată pentru cazare, iar plata va putea fi efectuată la casieria Căminului 5 (str. B.P. Hasdeu, nr. 45).

Perioada de admitere pentru anul universitar 2023-2024 este cuprinsă între 10 şi 27 iulie. Calendarul admiterii cuprinde perioada de înscrieri, probele de concurs, afişarea rezultatelor, depunerea contestaţiilor, confirmarea locurilor şi perioada de redistribuire a locurilor rămase disponible pentru fiecare dintre cele 22 de facultăţi ale UBB.

Informaţiile complete cu privire la admiterea din acest an la UBB pot fi consultate aici.

Sursă informații și foto: UBB

CITEȘTE ȘI: UBB, confirmată de auditul internațional QS STAR ca universitate de 5 stele,…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.