Dacă tot a început anul universitar, Liga Studenților ”Pintea Viteazul” așteaptă noi membri.

”Suntem o organizație nonguvernamentală și apolitică, ne ocupăm de reprezentarea studenților a celor trei facultăți din cadrul Universității Tehnice din Cluj-Napoca, Centrul Universitar Nord din Baia Mare (CUNBM) și suntem singura organizație studențească din județul Maramureș! Ne place să ducem reprezentarea studențească la cel mai înalt nivel, să apărăm drepturile și interesele studenților și să derulăm proiecte și activități cu și pentru aceștia. Vrei să te dezvolți? Vrei să afli mai multe despre reprezentarea studențească? Vrei să socializezi și să îți creezi amintiri de neuitat? Dacă răspunsul este da, te încadrezi criteriilor noastre de înscriere în organizație” – sună prezentarea celor din Liga Studenților.

  • Cine se poate înscrie? Toți studenții din cadrul CUNBM și tinerii cu vârste cuprinse între 16-35 de ani.
  • Unde te poți înscrie? La unul dintre standurile amplasate la Facultatea de Științe/Litere și la Facultatea de Inginerie. Reprezentanții LSPV sunt acolo pentru a vă oferi toate informațiile de care aveți nevoie și spre a vă răspunde la curiozități.
  • Perioada de recrutare se va derula până în 18 octombrie. După aceea veți fi contactați de către membrii LSPV pentru a concluziona cele discutate la standuri.

Sursă informații și foto: Liga Studenților ”Pintea Viteazul”

CITEȘTE ȘI: Donare de cărți pentru școli

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.