Asociația Liga Studenților ”Pintea Viteazul” (LSPV) Baia Mare, prin intermediul Proiectului Nord Universitar, a vizitat în această lună peste 40 de licee din Maramureș și din județele învecinate Satu Mare și Bistrița-Năsăud.

Întâlnirile cu elevii din clasele a XI-a și a XII-a au avut ca scop principal prezentarea ofertei educaționale din cadrul Centrului Universitar Nord din Baia Mare și familiarizarea liceenilor cu mediul academic băimărean. Elevii au fost informați cu privire la oportunitățile, mobilitățile și avantajele pe care le oferă Centrul Universitar Nord viitorilor săi studenți.

Proiectul Nord Universitar continuă în mediul online, unde elevii vor fi informați, în continuare, prin intermediul rețelelor de socializare, despre oportunitățile din Centrul Universitar Nord și despre perioada de înscrieri.

”În cadrul acestui proiect am avut prilejul de a întâlni elevi interesați, receptivi și deschiși la informațiile transmise.  Mă bucur că alături de colegii mei am reușit să ducem acest proiect de tradiție la un nivel mult mai mare, iar până data viitoare nu uitați că Orice E Posibil!”, a arătat Roxana Sepși, membră a LSPV.

”Am văzut în ochii elevilor o infinitate de vise. Deși multe dintre ele păreau inițial imposibil de realizat, LSPV, prin intermediul Proiectului Nord Universitar, a reușit să deschidă o nouă portiță tinerilor, oferindu-le astfel o picătură de speranță. Mă bucur că m-am implicat în acest proiect și am reușit și eu să dau o mână de ajutor pentru a menține această tradiție vie”, a spus o altă membră a LSPV, Evelin Pop.

”Sunt recunoscătoare faptului că am reușit să particip la buna desfășurare a acestui proiect și că, împreună cu colegii mei, am putut deschide noi orizonturi viitorilor studenți. Acest proiect ne-a apropriat ca echipă, ne-a făurit într-o familie mai unită ca niciodată, familie în care așteptăm cu drag și căldură următoarea generație studențească” – a menționat, la rândul său, Szilvia Deak, din cadrul LSPV.

Sursă informații și foto: LSPV Baia Mare

CITEȘTE ȘI: Bacalaureat | Înscrierile se termină în 27 mai

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.