Sursă foto: Green Impact Baia Sprie

Cu vești bune vin reprezentanții Liceului Tehnologic de Transporturi Auto Baia Sprie: ”Noul an ne aduce o mențiune specială la categoria Cetățenie Activă oferită de către Departamentul pentru Dezvoltare Durabilă în cadrul Galei Dezvoltării Durabile 2023”. Școlile de vară ”Plante, oameni și povești vindecătoare” și ”Produs(e) de poveste” au fost apreciate de către juriul galei. Proiecte posibile prin implicarea voluntarilor Green Impact Baia Sprie și a cadrelor didactice Iolanda Sztrelenczuk, Ela Smiedt, Vava Marcela, Gabriela Pop, Mihaela Făt, Adina Udrescu și Annamaria Hitter.

Sursă foto: Green Impact Baia Sprie

”Mulțumim Departamentului pentru aprecierea proiectelor noastre de dezvoltare durabilă – este al doilea an în care liceul obține o mențiune specială”, menționează sursa citată.

Promovarea unei producții responsabile și a unui consum conștient reprezintă fundamentul unei dezvoltări durabile, asigurând echilibru între nevoile prezentului și resursele necesare pentru viitor. Departamentul pentru Dezvoltare Durabilă a lansat un amplu program de conștientizare privind cele 17 Obiective de Dezvoltare Durabilă înscrise în Agenda 2030. Acesta se întinde pe durata a șapte ani și va premia în fiecare an campionii câte unui domeniu, într-o Gală a Dezvoltării Durabile. Anul 2023 a fost dedicat proiectelor care se preocupă de producția și consumul responsabile față de mediu, resurse și comunități.

Surse: Liceul Tehnologic de Transporturi Auto Baia Sprie, Departamentul pentru Dezvoltare Durabilă

CITEȘTE ȘI:
Un proiect al Liceului Auto Baia Sprie, locul I în cadrul Premiilor Naționale de Service-Learning

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.