Elevi ai Liceului Teoretic ”Ioan Buteanu” din Șomcuta Mare au câștigat distincții la Concursul Național de Poezie ”Ocrotiți de Eminescu”. A XXIV-a ediție a evenimentului a avut loc în 27 ianuarie, la Palatul Cultural Blaj. ”A fost o concurență acerbă, evoluând pe scenă 80 de elevi talentați din toată țara. Creația eminesciană a fost prezentată cu multă sensibilitate, emoțiile transmise fiind puternice”, menționează profesoara Alina Talpoș.

Vladimir Ionuț Bot a câștigat premiul I, Rebeca Natalia Ardelean a obținut premiul III și Andreea Sabou a primit mențiune. Toate aceste rezultate au fost înregistrate la secțiunea Recitare.

Concursul a fost organizat de Asociațiunea ASTRA – Despărțământul „Timotei Cipariu” Blaj, Primăria Blaj, Colegiul Național „I.M. Clain” Blaj, Biblioteca „Școala Ardeleană” Blaj, Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba și Inspectoratul Școlar Județean Alba.

Sursă: Facebook/Talpos Alina

CITEȘTE ȘI:
Lucacistul Victor Dragoș, cel mai mare punctaj printre liceenii participanți la Concursul Interjudețean de Matematică „Argument”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.