Inspectoratul Teritorial de Muncă Maramureș anunță că – în baza dispozițiilor Ordinului nr. 721/25.03.2020 emis de Ministerul Muncii și Protecției Sociale – activitatea de relații cu publicul se realizează doar prin e-mail și telefon.

Persoanele fizice și juridice care doresc să se adreseze instituției pentru a obține informații, o pot face la e-mail itmmaramures@itmmaramures.ro, la telefoanele 0262-218921, 0262-218871 sau la fax 0262-218851, zilnic, de luni până joi, între orele 8.30-16.00, respectiv vineri de la 8.30 la 13.30.

Pentru transmiterea primului contract individual de muncă și obținerea parolei Revisal, angajatorii vor transmite documentele on-line la adresa de e-mail itmmaramures@itmmaramures.ro, arhivate cu parolă (recomandabil arhivă zip), și vor comunica prin telefon la ITM Maramureș parola cu care au arhivat documentele. În e-mail-ul de solicitare, angajatorul va specifica numărul de telefon la care poate fi contactat. În adresa de trimitere vă rugăm să menționați numărul de telefon al administratorului și adresa de e-mail”, se arată în comunicatul ITM Maramureș

Persoanele fizice care doresc obținerea extraselor Revisal pot depune cererile pe adresa de e-mail itmmaramures@itmmaramures.ro, urmând ca ridicarea acestora să se realizeze doar personal de la sediul instituției, concomitent cu achitarea sumei de 20 de lei, deoarece documentele conțin date cu caracter personal care sunt supuse regulamentului GDPR.

Sursă informații: Inspectoratul Teritorial de Muncă Maramureș

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.