”Având în vedere condițiile actuale și nevoia de sânge tot mai mare, în zilele de 15 și 16 iulie, jandarmii maramureșeni au ales să salveze vieți prin desfășurarea activității de donare sânge la Centrul de Transfuzii Sanguine din Baia Mare. Prin acest gest vrem să dăm dovadă de solidaritate faţă oamenii aflați în suferinţă, pentru care o picătură de sânge reprezintă viață”, informează Inspectoratul de Jandarmi Județean Maramureș.

Jandarmeria Maramureș s-a alăturat astfel campaniei de donare de sânge desfășurată la nivel național de Jandarmeria Română în parteneriat cu Patriarhia Română. ”Sunt jandarmi care periodic donează, având în spate chiar și zeci de ani de când fac acest lucru”, se precizează în postarea Inspectoratul de Jandarmi Județean Maramureș.

Unde poți dona? La Centrul de Transfuzie Sanguină Maramureș (Baia Mare, str. G. Coșbuc nr. 20/C), de luni până vineri, între orele 7.30 și 11.30.

Ghidul donatorului este disponibil aici.

”Vino şi tu alături de noi! Arată că îți pasă! Informează-te şi donează sânge!” – este mesajul celor de la Inspectoratul de Jandarmi Județean Maramureș.

Sursă informații și foto: Inspectoratul de Jandarmi Județean Maramureș

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.