Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Maramureş declanşează activitatea de selecţie a candidaţilor pentru concursul de admitere la programul de studii universitare de master profesional pentru formarea ofițerilor de poliție ”Științe penale în asigurarea ordinii și siguranței publice” în anul universitar 2023-2024, la Academia de Poliție ”Alexandru Ioan Cuza” București. Au fost scoase la concurs un număr de 75 de locuri. După absolvirea programului de master profesional, absolvenții vor fi repartizați în cadrul structurilor Poliției Române.

La concursul de admitere pot participa absolvenţi cu diplomă de licenţă sau echivalentă ai învățământului superior de lungă durată sau absolvenți cu diplomă de licență sau echivalentă ai programelor de studii universitare de licență cu minim 240 de credite de studiu transferabile.

Înscrierile se fac până la data de 26 iulie, inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică, prin completarea și depunerea cererii tip de înscriere, exclusiv în format electronic, la adresa de e-mail a unității de recrutare, respectiv resurseumane@mm.politiaromana.ro, iar depunerea dosarelor de recrutare se face până la data de 4 august, la sediul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş, din municipiul Baia Mare, str. 22 Decembrie, nr. 37 – Serviciul Resurse Umane, telefon 0262207711, de unde pot fi obţinute relaţii suplimentare.

Sursă informații: IPJ Maramureș

CITEȘTE ȘI: Admitere liceu | 98,9% dintre candidați au fost repartizați în Maramureș

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.