Ultimele două luni au fost dificile și pentru poliţiştii de prevenire, obişnuiţi să fie mereu în preajma copiilor. Măsurile de distanţare fizică le-au dat însă acestora răgazul de a gândi unele planuri care vor fi puse în practică imediat ce situaţia va permite acest lucru.

Dat fiind că ziua de 1 iunie se apropie cu paşi repezi şi nimic nu poate sta în calea celebrării copilăriei şi a inocenţei, în acest an poliţiştii le propun copiilor să sărbătorească la distanţă, dar totuşi împreună. În acest sens, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Maramureş îi invită pe cei mici să își exprime prin desen sau în scris gândurile, emoţiile şi modul în care și-au petrecut timpul în ultimele două luni. Este practic un concurs care se adresează copiilor din judeţul Maramureş cu vârsta cuprinsă între 7 şi 10 ani, urmând ca lucrările cele mai interesante să fie premiate, iar asta chiar de 1 iunie.

Copiii sunt invitaţi să trimită lucrările pe whatsapp, la nr. de telefon 0727228750, până la data de 28 mai, precizând numele, prenumele, vârsta şi adresa de domiciliu, precum şi dacă sunt de acord sau nu cu prelucrarea datelor cu caracter personal în vederea intrării în posesia premiului. Cei mai talentaţi copii vor primi premiile direct din mâna poliţiştilor,  care-i vor vizita împreună cu un echipaj canin şi cu autospeciala de poliţie.

Sursa: IPJ Maramureș

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.