Filiala Nord-Vest a Ordinului Arhitecţilor din România vă invită la Anuala de Arhitectură Nord-Vest 2022 care are în acest an tema „Reconectare”.

”Festivalul nostru anual de arhitectură reprezintă un mod deja tradițional de a ieși înaintea marelui public și de a crea punți între locuitorii orașului și profesioniștii în proiectare și construcții. În mod excepțional în acest an, Anuala de Arhitectură Nord-Vest 2022 reprezintă reconectarea noastră la realitatea post-pandemie, o realitate cu interacțiuni sociale directe” – se arată într-un comunicat al filialei.

Expoziţia-concurs cu lucrările membrilor filialei va fi prezentă în Piața Cetății din Baia Mare în perioada 23 septembrie – 15 octombrie și va cuprinde în acest an trei categorii de lucrări – proiectate, realizate și amenajări interioare.

Vernisajul expoziţiei-concurs ”Anuala de Arhitectură Nord-Vest 2022 – Reconectare” – va avea loc pe 28 septembrie în Piața Cetății dacă vremea o va permite sau în clădirea Millenium Bussiness Center – M1, sala Vulturul Negru, de pe str. Vasile Lucaciu nr. 2.
Vineri, 30 septembrie, începând cu ora 10.00 va avea loc Turul de arhitectură, în cadrul căreia câțiva arhitecți din filială vor prezenta clădiri din oraș proiectate de ei, depănând poveștile neștiute ale proiectării și șantierelor.

Sursă informații: Filiala Nord-Vest a Ordinului Arhitecţilor din România. Sursa foto: Pixabay

CITEȘTE ȘI: Muzeul de Istorie și Arheologie | O cană celtică, exponatul săptămânii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.