Inspectoratul de Poliție Județean Maramureș organizează concurs cu recrutare din sursă externă pentru ocuparea a patru posturi în cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor, dintre care una de ofițer și trei de agenți de poliție.

De asemenea Inspectoratul de Poliție Județean Maramureș recrutează din sursă externă candidați în vederea ocupării a două posturi de ofițer de poliție medic veterinar, concurs organizat la nivelul IGPR.

”Având în vedere că proba scrisă a concursului va avea loc la aceeași dată pentru toate posturile la concurs, la nivel național, candidații vor putea susține proba doar pentru ocuparea unui singur post dintre cele scoase la concurs”, precizează Inspectoratul de Poliție Județean Maramureș.

Înscrierile se fac online, până în 28 decembrie, pe baza cererii de înscriere însoțită de documentația solicitată, exclusiv în format electronic, la adresa disponibilă în anunțul de concurs. După data de 28.12.2020, ora 16.00, înscrierile nu vor fi luate în calcul.

Informații complete cu privire la posturile existente, programul înscrierilor, condiții de participare și modalitățile de desfășurare a concursurilorse pot obține consultând pagina de internet IPJ Maramureș, secțiunea Carieră / Posturi scoase la concurs, accesând  adresa https://mm.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs.

De asemenea, informații despre toate încadrările de personal la nivel național, prin încadrare din sursă externă, pot fi obținute consultând pagina de internet a Poliției Române accesând adresa https://politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs.

Sursă informații: Inspectoratul de Poliție Județean Maramureș. Sursă foto: Facebook / Poliția Română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.