Comunitatea Merito Maramureş deschide sezonul al doilea de ateliere online pe tema platformelor şi practicilor interactive cu elevii în mediul online. ”Învățare mixtă și învățare inversată” este tema evenimentului.

”În primul webinar din această serie vom începe călătoria digitală de învăţare colaborativă, cu sesiuni de prezentare şi exemplificare de practici, metode, instrumente interactive online, centrate pe conceptele de învăţare mixtă şi învăţare inversată, pentru lucrul cu elevii, lecţii şi adaptări din ultima perioadă, cât şi împărtăşiri din comunitate, de la profesori la profesori, cu următoarea structură”, anunță organizatorii evenimentului.

Webinarul este disponibil gratuit profesorilor, cu participare directă pe Zoom, în limita celor 500 de locuri disponibile, exclusiv prin înscriere online aici, cât şi transmis în direct aici.

Webinarul se va desfăşura marţi, 1 septembrie, începând cu ora 15:00 (link-ul de Zoom va fi transmis prin email participanţilor înscrişi), este organizat de către Tatiana Cauni – profesoară la Liceul Teoretic „Emil Racoviță” Baia Mare şi lider al comunităţii locale Merito, sub umbrela Proiectului Merito, în parteneriat cu Casa Corpului Didactic Maramureș.

În primul sezon de ateliere online, Merito Maramureș a organizat cinci evenimente de tip webinar, la care au participat în jur de o mie de profesori, după cum informează Tatiana Cauni.

Proiectul Merito este o cauză de transformare a meseriei de dascăl, cu şi prin intermediul profesorilor valoroşi, ce duc educaţia de calitate pentru fiecare copil în fiecare clasă. Un proiect al Fundaţiei Romanian Business Leaders.

Sursă informații și foto: Proiectul Merito

CITEȘTE ȘI:
Tatiana Cauni: ”Încerc să-i fac să trăiască în orele mele!”

2 COMENTARII

    • Bună seara. Dacă veți citi, totuși, materialul, veți găsi răspunsuri la întrebările dvs. Dacă vă rezumați la a citi doar titlul… asta e.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.