”Maramureșul susține excelența” este un proiect finanțat de Consiliul Județean prin care sunt răsplătiți elevii cu rezultate deosebite la olimpiade sau la concursurile naționale școlare. O formă de recompensă e reprezentată de taberele de excelență, organizate în colaborare cu Inspectoratul Școlar Județean.

O astfel de tabără – cea de la pensiunea ”La Nana-n deal” din Asuaju de Sus – i-a reunit pe elevii maramureșeni din învățământul special care au avut performanțe la concursurile naționale de profil. Ei au avut parte de un program bogat, aproape în fiecare zi plecând în excursii care le-au oferit prilejul de a-și cunoaște mai bine județul. Au vizitat fabrica de sticlă de la Poiana Codrului, Casa memorială și teiul lui George Pop de Băsești, Planetariul Baia Mare și alte obiective.

Consiliul Județean Maramureș a finanțat în această vară alte 11 tabere de excelență la diverse discipline: informatică și TIC; fizică-chimie; matematică; limba și literatura română; limbi străine; istorie/socio-umane; geografie; biologie; muzică instrumentală și vocală; educație fizică și sport; tehnologii.

Sursă informații și foto: Consiliul Județean

CITEȘTE ȘI: Evaluare digitalizată la bacalaureatul de toamnă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.