Proiectul „O cană de fericire” este continuat și în acest an de către cei de la Interact Abstract Baia Mare.

”Împreuna cu colegii noștri din Rotaract TEAM Baia Mare și Interact Baia Mare, în parteneriat cu Fabrica de Campioni, anul acesta ne-am propus un scop măreț, acela de a facilita accesul la sport al copiilor din mediul rural. Din cauza situației financiare precare a multor familii din mediul rural, copii cu abilități sportive nu au șansa de a-și urma visul de a deveni sportivi de performanță. Așa cum bine știm, sportul este vital pentru noi toți indiferent de vârstă, activitatea fizică este necesară pentru sănătate. Cei de la Fabrica de Campioni au înțeles foarte bine asta. Ei au creat locul perfect pentru a-i educa pe cei mici în spiritul mișcării”, scriu reprezentanții  Interact Abstract pe pagina de Facebook. Donațiile voastre vor da o șansă în plus micilor campioni, adaugă aceștia.

Fiecare cană este decorată în spiritul Crăciunului și conține un pachețel cu dulciuri. Donația minimă pentru cănile cu dulciuri este de 30 lei, iar comenzile se fac completând formularul de aici sau telefonic, la numerele:  0736656123 – Daiana Cusner (membru Rotaract Baia Mare TEAM), 0754603379 – Andrea Vascul (președinte Rotaract Baia Mare TEAM).

Livrările la domiciliu se fac doar pe raza municipiului Baia Mare. Acestea se fac doar în zilele de vineri, în intervalul orar 16:00 – 18:00 (pentru comenzile intrate pe parcursul săptămânii în curs și a zilelor de vineri, sâmbătă și duminică ale săptămânii anterioare). Ultima zi de livrare este joi, 22 decembrie, pentru comenzile făcute până la data de 21 decembrie 2022. Donațiile se fac la livrare.

Sursă informații și foto: Interact Abstract Baia Mare

CITEȘTE ȘI: Programul național de educație pentru valori va fi lansat în Maramureș…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.