La proba de Limba și literatura maternă din cadrul examenului de bacalaureat (sesiunea august – septembrie 2020), au participat toți cei cinci candidați înscriși în Maramureș, anunță Inspectoratul Școlar Județean.

Doi candidați au participat la proba de Limba și literatura maghiară, trei la Limba și literatura ucraineană.

Niciun candidat nu a fost eliminat pentru fraudă sau tentativă de fraudă. De asemenea, nu au fost candidați care să aibă temperatura peste 37.3 C.

La nivel național, Ministerul Educației și Cercetării anunță că, la această ultimă probă scrisă din cadrul examenului național de bacalaureat, au participat 255 de candidați. Au absentat 62 de candidați. Nu au existat cazuri în care temperatura celor prezenți să depășească valoarea maximă de 37.3̊ C și nici elevi aflați în izolare sau spitalizați/în carantină. De asemenea, nu s-au înregistrat candidați eliminați.

Echivalarea și recunoașterea competențelor lingvistice și digitale se vor derula în zilele de 28 și 31 august, respectiv 1 septembrie.

Afișarea primelor rezultate înregistrate la probele scrise va avea loc în 2 septembrie (până la ora 12:00) și va fi urmată de etapa depunerii contestațiilor, în aceeași zi, în intervalul orar 14:00-20:00. Contestațiile pot fi depuse atât în format fizic, cât și electronic. Rezultatele finale, după soluționarea contestațiilor (3-4 septembrie), vor fi comunicate sâmbătă, 5 septembrie.

Sursă informații: Inspectoratul Școlar Județean Maramureș și Ministerul Educației și Cercetării. Sursă foto: Ministerul Educației și Cercetării.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.