Doi elevi ai Colegiului Național ”Dragoș Vodă” din Sighetu Marmației sunt pe lista câștigătorilor Concursului Național de Istorie ”Nicolae Iorga” organizat de Facultatea de Istorie a Universității din București.

Concursul, dedicat elevilor din clasele V-XII, ”se dorește a fi o modalitate de a-i încuraja pe elevi să își utilizeze cunoștințele de istorie într-un mod creativ și coerent. Istoria nu este doar o poveste a trecutului nostru, ci o sursă de învățături și o modalitate de a detecta modele care ne ajută să construim o societate sănătoasă din punct de vedere economic, cultural și chiar sanitar”, precizează organizatorii de la Facultatea de Istorie din cadrul Universității din București.

Doi elevi ai Colegiului Național ”Dragoș Vodă” din Sighetu Marmației s-au distins în cadrul acestui concurs. Vasile Gabriel Vouciuc din clasa a X-a E a câștigat premiul II, iar Crina Andreca din clasa a IX-a E a obținut o mențiune. Ambii au fost coordonați de prof. Claudia Dura.

Sursă informații și foto: Colegiul Național ”Dragoș Vodă” din Sighetu Marmației, Facultatea de Istorie – Universitatea din București

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.