Opere de literatură care trebuie studiate pentru Bacalaureat sunt transformate în audiobook-uri de membrii trupei de teatru ”Homo ludens” de la Colegiul Economic ”Pintea Viteazul” din Cavnic. Proiectul ”Hai să-ți spun ceva de Bac!” a fost lansat azi.

”Știm că lumea se află în schimbare; că mai degrabă «asculți» o carte decât să o citești. Foarte bine! O vorbă veche spune: «Dacă nu vine muntele la Mahomed, merge Mahomed la munte». În traducere liberă: nu vii la întâlnirea cu cartea? Nu-i nimic, vine cartea la întâlnirea cu tine – sub forma unor audiobook-uri”, informează reprezentanții Colegiului ”Pintea Viteazul”.

Inițiator și coordonator al proiectului este profesor dr. Crinela Borcut. Interpretarea aparține liceenilor din trupa de teatru ”Homo ludens” a Colegiul Economic ”Pintea Viteazul”.

Proiectul ”Hai să-ți spun ceva de Bac!” a fost inaugurat azi. Nuvela ”Alexandru Lăpușneanul”, de Costache Negruzzi. Lectura îi aparține lui Alexandru Nan (elev în clasa a XI-a), câștigătorul premiului pentru ”Cel mai bun actor în rol secundar” în cadrul Festivalului regional ”Teatrul – un joc al ideilor” (Baia Mare, 2019).

”Audiolectura” este disponibilă aici.

Sursă informații și foto: Colegiul Economic ”Pintea Viteazul” Cavnic

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.