În onoarea Zilei Învățătorului, în 12 iunie va avea loc Gala învățătorilor din Maramureș. Un eveniment dedicat celor care modelează viitorul prin educație. ”Această gală specială va premia dedicarea, inovația și pasiunea învățătorilor noștri remarcabili din diverse categorii, recunoscându-le contribuția excepțională la formarea și dezvoltarea tinerelor generații”, spun organizatorii.

Categoriile de premiere

Învățătorul inovativ – Recunoaștem învățătorii care au implementat metode de predare neconvenționale, tehnologii noi și abordări creative în procesul educațional.

Învățătorul care și-a depășit limitele – Această categorie este dedicată învățătorilor care au demonstrat o capacitate extraordinară de a depăși provocări personale sau profesionale.

Învățătorul digital ️ – Premiem învățătorii care integrează cu succes tehnologia în sala de clasă, folosind resurse digitale și platforme online.

Cea mai bună resursă didactică realizată de un învățător  – Recunoaștem creativitatea și efortul învățătorilor de a dezvolta materiale didactice originale.

Golden Teacher – Onorăm învățătorul cu cele mai remarcabile realizări din anul școlar 2023-2024, care a avut un impact semnificativ asupra dezvoltării educaționale și personale a elevilor.

Start bun în cariera didactică – Acestă categorie este destinată recunoașterii noilor talente în domeniul educațional. Secțiunea este dedicată învățătorilor care nu au susținut încă examenul de DEF.

Învățătorul incluziv – Apreciem învățătorii care promovează o cultură a incluziunii în sala de clasă și fac activități specifice.

Cel mai implicat învățător din mediul rural – Onorăm dedicarea și eforturile învățătorilor care lucrează în zonele rurale.

Învățătorul implicat în comunitate – Această categorie este dedicată celor care extind impactul lor dincolo de sălile de clasă, îmbunătățind educația și calitatea vieții în comunitate. Acești învățători se disting prin inițiative de implicare socială, voluntariat, proiecte ecologice și sprijin pentru dezvoltarea comunității.

Învățător de viitor – Căutăm să identificăm și să premiem proiectele educaționale transdisciplinare propuse de învățători, care au potențialul de a revoluționa procesul de învățare, dar care nu au fost încă implementate (viitoare idei de proiecte).

Mentor activ – Această categorie specială se va desfășura în mod diferit față de celelalte, astfel elevii și studenții din cadrul unei specializări cu profil pedagogic vor putea nominaliza câte un mentor. După etapa de nominalizare, se va vota cel mai activ mentor, tot de către comunitatea de elevi și studenți.

Gală susținută de Inspectoratul Școlar Județean Maramureș.

Sursă: Facebook / Gala învățătorilor din Maramureș

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.