Campania “Fii responsabil!”, derulată în parteneriat cu Inspectoratul General al Poliției de Frontieră, își propune să crească nivelul de conștientizare în legătură cu riscurile la care se expun românii odată cu plecarea în străinătate la muncă și nu numai. Activitățile care urmează să fie derulate în cadrul campaniei presupun oferirea de broșuri la punctele terestre de trecere a frontierei, dar și în cele mai circulate aeroporturi din România. Vor exista, de asemenea, și standuri expoziționale care vor conține materialele campaniei, pe care toți cei interesați le vor putea lua.

Broșura “Fii responsabil!” conține informații cu privire la posibilele situații cu care românii se pot confrunta în momentul în care încheie un contract de muncă în străinătate și soluții pentru rezolvarea acestor probleme.

În perioada următoare vor fi distribuite peste 150.000 de pliante, în toate punctele de trecere a frontierei, terestre şi aeriene.

Departamentul pentru Românii de Pretutindeni, alături de Inspectoratul General al Poliției de Frontieră, recomandă tuturor românilor care se întorc în străinătate să consulte această broșură, să ceară, dacă este nevoie, informații suplimentare organelor abilitate din punctele de trecere a frontierei.

Sursa: Poliția de Frontieră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.