Un acord de parteneriat care consolidează relaţiile de colaborare dintre mediul didactic universitar și preuniversitar a fost încheiat între Inspectoratul Școlar Județean Maramureș, Universitatea de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca și Colegiul Național „Vasile Lucaciu” Baia Mare.

Un obiectiv important al parteneriatului este organizarea examenului de simulare a admiterii 2024 la Universitatea de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” pentru elevii de liceu din Maramureș. ”Acest demers reprezintă atât o oportunitate pentru viitorii studenți, cât și o modalitate eficientă de creștere a nivelului de competitivitate în vederea susţinerii examenului de admitere”, consideră Mihai Cosmin Pop – inspector școlar general.

Examenul se va desfășura la Colegiul Național „Vasile Lucaciu” Baia Mare în primăvara anului 2024.

”Mulțumim domnului profesor Ionel Bud e la Colegiul Național „Vasile Lucaciu” Baia Mare pentru inițiativă și doamnei inspector Carmen Ulici pentru implicarea în realizarea acestui demers. Mulțumim doamnei rector prof. dr. Anca Dana Buzoianu pentru că a răspuns inițiativei noastre”, menționează Pop.

Sursă informații și foto: ISJ Maramureș

CITEȘTE ȘI:
Lucaciști premiați la Concursul interjudețean de matematică ”Alexandru Papiu Ilarian”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.