Studenții Universității ”Babeș-Bolyai” își pot evalua, până în 22 ianuarie 2023, cadrele didactice și cursurile. Evaluarea acestora de către studenți se înscrie în strategia UBB de a se adapta permanent atât la cerințele pieței, cât și la așteptările studenților – care sunt foarte importante în stabilirea dinamicii cursurilor, a interacțiunii între profesori și studenți, precum și a cursurilor și a tehnicilor noi de predare.

Studenții pot completa chestionarele în funcție de următorul calendar: învățământ cu frecvență, până în 15 ianuarie 2023, iar IDFR, între 9 și 22 ianuarie 2023. Prin intermediul chestionarelor completate online, studenţii se pot pronunța cu privire la claritatea, noutatea şi calitatea cursurilor, dar şi cu privire la prestaţia profesorilor care le predau.

Evaluările realizate de către studenți sunt anonime, iar rezultatele lor nu devin vizibile decât după încheierea sesiunilor de examene și restanțe.

Procesul de evaluarea se realizează online prin intermediul platformei Academic-Info sau prin aplicația UBB APP, disponibilă pe IOS și Android.

Sursă informații și foto: UBB

CITEȘTE ȘI: UBB – liderul universităţilor româneşti în domeniul Business & Economics

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.