Evaluarea competențelor fundamentale dobândite în ciclul primar (la finalul clasei a IV-a) a avut azi programată ultima probă.

Elevii din clasa a IV-a care învață în şcolile şi secţiile cu predare în limba minorităților naționale au susținut astăzi, 20 mai, proba de limba maternă din cadrul Evaluării Naționale.

”În județul Maramureș s-au înscris pentru a susține acest test 140 de elevi, din care 64 pentru limba maternă maghiară, 33 pentru limba maternă ucraineană și 43 de elevi pentru limba maternă germană. Au fost prezenți 133 de elevi și au absentat 7 elevi”, precizează reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean Maramureș.

Rezultatele nu se afișează / nu se comunică public și nu se înregistrează în catalogul clasei, acestea fiind valorificate strict la nivelul unității de învățământ prin elaborarea planurilor individualizate de învățare, acolo unde este cazul, respectiv informarea elevilor și a părinților/reprezentanților legali asupra stadiului formării și dezvoltării competențelor evaluate.

Sursă informații și foto: Inspectoratul Școlar Județean Maramureș

CITEȘTE ȘI:
Evaluare Națională | 3.795 elevi de clasa a IV-a din Maramureș au susținut azi proba de limba română
Evaluare Națională | 3.829 de elevi de clasa a IV-a din Maramureș au participat azi la proba de matematică

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.