”Din totalul de 3.086 de elevi înscriși, au fost prezenți 2.729 de elevi (acest lucru reprezentând o rată de participare de 90,66%) și 281 absenți”, anunță Inspectoratul Școlar Județean Maramureș referitor la simularea probei de matematică.

Potrivit calendarului privind desfășurarea simulării probelor examenului de Evaluare Națională pentru elevii clasei a VIII-a, azi a avut loc simularea pentru proba scrisă la matematică.

”În baza datelor transmise de către comisiile de organizare din unitățile de învățământ, din totalul de 3.086 de elevi înscriși, au fost prezenți 2.729 de elevi (acest lucru reprezentând o rată de participare de 90,66%) și 281 absenți. Un număr de 51 de unități de învățământ au avut prezență de 100%”, anunță Inspectoratul Școlar Județean Maramureș. Nu au fost elevi eliminați pentru tentativă de fraudă.

”Cei 76 de elevi care provin din cele patru unități de învățământ aflate în localități carantinate zonal vor putea susține proba după un calendar special aprobat de către Inspectoratul Școlar Județean Maramureș, dar nu mai târziu de data de 15 mai”, precizează sursa citată.

Mâine, 31 martie, va avea loc simularea probei de limba maternă.

Sursă informații: Inspectoratul Școlar Județean Maramureș. Imagine de quaese de la Pixabay.

CITEȘTE ȘI:
Evaluare Națională | 92,09% prezență în Maramureș la simularea primei probe

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.