Azi, 24 iunie, s-a desfășurat proba scrisă la matematică din cadrul Evaluării Naționale a absolvenților de clasa a VIII-a, sesiunea 2021.

”Au fost prezenți 2.641 de candidați. Nu s-au prezentat la examen 191 de candidați, ceea ce reprezintă 7,2% din total. Nu au existat situații de eliminare a vreunui candidat pentru tentativă de fraudă. Nu a fost necesară utilizarea subiectelor de rezervă”, informează reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean Maramureș.

La prima probă, cea de limba și literatura română, în Maramureș s-au prezentat 2.651 de candidați.

Următoarea probă scrisă (Limba și literatura maternă) va fi susținută vineri, 25 iunie, de către elevii care au urmat cursurile gimnaziale în limba maternă.

Primele rezultate vor fi afișate marți, 29 iunie, până la ora 14,00 (în centrele de examen).

Comunicarea rezultatelor obținute se face anonimizat, atât în centrele de examen, cât și pe site-ul evaluare.edu.ro, respectându-se Regulamentul general privind protecția datelor personale. În acest sens, vor fi utilizate coduri individuale care înlocuiesc numele și prenumele candidaților și care au fost distribuite candidaților pe bază de semnătură de primire, la prima probă susținută.

Rezultatele finale vor fi afișate sâmbătă, 4 iulie.

Sursă informații și foto: Inspectoratul Școlar Județean Maramureș

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.