De azi, 10 decembrie, începând cu ora 10:00, se pot genera vouchere pentru aparate de aer condiționat, uscătoare de rufe și aspiratoare – a anunțat Administrația Fondului pentru Mediu (AFM) pe pagina sa de Facebook.

Valoarea voucherelor este:

  • 400 de lei pentru aparate de aer condiționat, inclusiv aparate de aer condiționat portabile, cu eficiență energetică la răcire cel puțin A++;
  • 400 lei pentru uscătoare de rufe cu eficiență energetică cel puțin A++;
  • 200 de lei pentru aspiratoare cu un consum de energie mai mic de 43 kWh/an.

Finanțarea nu poate depăşi 50% din valoarea echipamentelor comercializate prin program. Bugetul alocat acestei etape este de 6 milioane de lei. Voucherele se pot genera până pe 16 decembrie, ora 23:59, sau până la epuizarea bugetului alocat acestei etape.

Având în vedere că în ediția precedentă, în etapele de selectare a voucherelor, bugetul a fost rezervat integral, ulterior fiind utilizate doar 55% din voucherele rezervate și ținând seama de faptul că bugetul alocat este limitat, cei interesați sunt rugați de AFM să genereze vouchere doar dacă au intenția de a le utiliza pentru achiziționarea electrocasnicelor selectate.

Voucherul este nominal şi netransmisibil. Așadar nu poate fi utilizat decât de persoana căreia i-a fost emis în urma înscrierii în aplicaţia informatică.

Sursă informații și foto: Administrația Fondului pentru Mediu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.