”De aproape un deceniu componenții campioanei României la rugby se implică în acțiuni umanitare de donare de sânge. Și de această dată zimbrii vor da dovadă că pot servi unei cauze demne de urmat, cu atât mai mult cu cât, în plină perioadă de pandemie, necesarul unităților de sânge rămâne una dintre prioritățile sistemului de sănătate”, au anunțat reprezentanții echipei de rugby CSM Știința Baia Mare.

În consecință, întreg lotul de jucători plus cei ce alcătuiesc staff-ul tehnic și cel administrativ s-au prezentat ieri dimineață la sediul Centrului de Transfuzie Sanguină Maramureș pentru a dona sânge.

”Echipa de rugby CSM Știința Baia Mare a contribuit semnificativ la asigurarea unităților de sânge atât de importante pentru pacienții din Maramureș. Mulțumim campionilor și staff-ului pentru implicare și devotament, pentru toate acțiunile de donare organizate exemplar de-a lungul anilor. Sunteți speciali, sunteți un exemplu de umanitate demn de urmat!”, a fost mesajul postat de cei de la Centrul de Transfuzie Sanguină Maramureș.

Adresa Centrului de Transfuzie Sanguină Maramureș este Baia Mare, str. G. Coșbuc nr. 20/C. Programul de recoltare este de luni până vineri, între orele 7:30-11:30.

❤️ Ghidul donatorului de sânge poate fi consultat aici.

Sursă informații și foto: Centrul de Transfuzie Sanguină Maramureș, CSM Știința Baia Mare

CITEȘTE ȘI:
Centrul de Transfuzie Sanguină Maramureș – apel pentru donatori
Centrul de Transfuzie Sanguină Maramureș reamintește: pacienții COVID-19 vindecați pot salva vieți

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.