Circulația rutieră se desfășoară în condiții de iarnă. A nins în zona montană înaltă. Stratul de zăpadă măsura până la 40 cm la stația meteo Iezer. Carosabilul sectoarelor de drumuri publice este curat și umed. Fulguiește pe DN 18, în Pasul Gutâi, cad precipitații sub formă de ploaie în rest.

Angajații sectiei de drumuri naționale au acționat cu nouă utilaje și au răspândit 47 de tone de material antiderapant. Pe sectoarele de drumuri județene s-a intervenit cu trei utilaje și s-au răspândit 14 tone de material antiderapant în zona Cavnic. Cerul este acoperit, vizibilitatea este redusă în trafic de ceață, sub 150 de metri, pe DN 18, în Pasul Prislop, între km 156 și km 180. Vântul prezintă intensificări temporare cu viteze la rafală de 30-40 km/h.

Vremea rămâne apropiată de valorile termice ale acestei perioade. Vor cădea precipitații sub formă de ploaie. În zona înaltă de munte va ninge. Temperaturile vor avea valori maxime cuprinse între 5 și 9 grade Celsius, iar cele minime între 1 și 3 grade. Vântul va prezenta intensificări, în zona montană înaltă și pe creste va viscoli ninsoarea și va spulbera zăpada.

Sursa: Prefectura Maramureș. Foto: (c) eZiarultău

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.