Un premiu III și o mențiune au fost câștigate de două eleve din Maramureș la concursul național de arte plastice ”Jocurile Olimpice în imaginația copiilor”.

Concursul național ”Jocurile Olimpice în imaginația copiilor” a ajuns în acest an la XXXI-a ediție. Competiția de arte plastice este derulată cu sprijinul Academiei Olimpice Române, sub egida Comitetului Olimpic și Sportiv Român. Două distincții vin în Maramureș. La categoria 6-10 ani, Cassia Alexandra Gherghel (clasa I, profesor îndrumător Raluca Matei Gherghel – Palatul Copiilor Baia Mare) a câștigat premiul III cu lucrarea ”Culoarul 4”. Mențiune a obținut la categoria 11-14 ani Ioana Rus (clasa a VIII-a, profesor îndrumător Ileana Pipaș – Școala Gimnazială cu Program Suplimentar de Muzică și Arte Plastice, Sighetu Marmației) cu lucrarea „Bucuria jocului”.

Gala laureaților are loc în 17 noiembrie, la Muzeul Sportului din București, acolo unde va avea loc și vernisajul expoziției cu lucrările premiate și cu cele mai intersante dintre desenele care nu se regăsesc printre câștigătoare.

Sursă informații și foto: Comitetul Olimpic și Sportiv Român

CITEȘTE ȘI:
Două colegii din Baia Mare, selectate pentru concursul ”Juvenes Translatores”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.