Asociația Centrul de Cercetare și Formare a Universității de Nord Baia Mare vă invită să donați un ghiozdan echipat pentru școală. ”Ghiozdanele cu speranțe” vor ajunge la copiii cu posibilități limitate, dar cu rezultate bune la învățătură.

Și în acest an Asociația Centrul de Cercetare și Formare a Universității de Nord Baia Mare dorește să ajute copiii cu posibilități limitate, dar cu rezultate bune la învățătură să înceapă școala cu speranțe. ”Știm, din experiența noastră, că aceștia sunt cei mai pasibili să abandoneze studiile în încercarea de a nu mai fi o povară pentru părinți, în căutarea unui loc de muncă”, menționează reprezentanții asociației.

Așa că dacă simți să oferi acum, la început de an școlar, un ”ghiozdan cu speranțe” unui copil cu rezultate bune la învățătură, dar fără posibilități, o poți face.

Ghiozdanul echipat de școală poate fi adus la unul dintre centrele asociației, fie pe strada Victor Babeș nr. 1, fie pe Valea Roșie nr. 77. Sau poți lăsa un mesaj privat aici și reprezentanții asociației vin ei după ghiozdan.

Termenul este 9 septembrie.

Sursă informații și foto: Asociația Centrul de Cercetare și Formare a Universității de Nord Baia Mare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.