Cursul ”Tehnici de bază QilinGong” reprezintă o excelentă introducere în cele mai importante tehnici ale Școlii QilinGong, fondată de Maestrul Lin Kai Ting. Sunt tehnici statice și dinamice sintetizate din cele cinci mari stiluri de Qigong chinezesc pentru a avea efecte optime într-un timp cât mai scurt posibil, permițând avansarea rapidă în practică a celor ce aleg să-și îmbunătățească viața pășind pe această cale.

Oana Horotan – trainer de Qigong de gradul al II-lea, autorizat de Federația Națională de Qigong din România, cu mai mult de 11 ani de experiență în predarea tehnicilor de Qigong – este cea care va susține acest curs.

Beneficii ale însușirii tehnicilor de QilinGong sunt o mai bună funcționare a organelor interne, creșterea forței fizice și mentale, reglarea sistemelor circulator și respirator, reglarea metabolismului și a întregului sistem digestiv, o mai bună gestionare a stresului, dezvoltarea capacităților potențiale etc.

Prima întâlnire este programată pentru joi, 23 ianuarie, la ora 18.30, cursul urmând să se finalizeze în 4 februarie. Vor avea loc opt ședințe a câte două ore fiecare, la Novoteca (Baia Mare, str. Traian Vuia nr. 40). (G.D.)

Pentru detalii și înscrieri, apelați 0744 551 898 (Oana Horotan).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.