40 de elevi din clasele I-IV au fost pentru două săptămâni detectivi de nesteMATE în Baia Sprie. În cadrul unui proiect inițiat de Fundația Noi Orizonturi și Romanian-American Foundation.

La Liceul Tehnologic de Transporturi Auto Baia Sprie, în perioada 29 iunie – 12 iulie, s-a desfășurat Şcoala de Vară ”DETECTIVII DE nesteMATE”. Sub cupola proiectului inițiat de Fundația Noi Orizonturi și Romanian-American Foundation.

Beneficiarii proiectului au fost 40 de elevi din clasele I-IV, care au participat gratuit la activitățile matematice de investigare, de tip STEM, la jocuri de literație, de creație, precum și la activități practice, recreative și de socializare în aer liber. ”În proiect s-au implicat voluntar toate cadrele didactice de la nivelul ciclului primar, care, împreună cu elevii, au împărtășit valorile comune propuse prin proiect: colaborare, creativitate, învățare prin investigare și joc, inițiativă și încredere”, se arată în postarea Primăriei Baia Sprie. Finalul taberei a fost marcată în cadru festiv, fiind prezentate machetele realizate de copii. Machete reprezentând obiective din Baia Sprie.

Sursă informații: Primăria Baia Sprie. Foto: Liceul Tehnologic de Transporturi Auto Baia Sprie.

CITEȘTE ȘI:
Tabere de echitație în Băița

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.