Elevii de la Școala Gimnazială ”Nicolae Iorga” din Baia Mare au celebrat Ziua Umanității, demonstrând încă o dată solidaritatea față de copiii din Ucraina.

În ultimele două săptămâni elevii Școlii Gimnaziale ”Nicolae Iorga” din Baia Mare s-au mobilizat și au donat obiecte pentru copiii ucraineni. Ieri au celebrat Ziua Umanității. Și au luat parte la o suită de activități ce au avut ca scop dezvoltarea capacității de empatie, a altruismului și a omeniei prin gesturi simbolice. De la cei mai mici la cei mai mari, copiii au desenat. Au discutat despre valorile umanității. Și au conturat, cu propriile lor trupuri, o inimă și cuvântul ”pace”.

”Felicitări tuturor elevilor implicați, cadrelor didactice care i-au coordonat și le-au insuflat încrederea în adevăratele valori. Precum și părinților care au sprijinit școala prin susținerea implicării copiilor în aceste acțiuni!”. Acesta este mesajul transmis de profesoarele Codruța Cozma (director) și Beáta Bálint (director adjunct) la finalul evenimentului.

Mai multe imagini, aici.

Sursă: Școala Gimnazială ”Nicolae Iorga”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.