În contextul apariţiei în mediul online a mai multor platforme care realizează plăţi la care se percep comisioane, Autoritatea pentru Digitalizarea României revine, într-un comunicat, cu precizări despre funcţionarea Ghişeul.ro – Sistemul Naţional Electronic de Plată online cu zero comision pentru contribuabili.

Peste 725.000 de persoane fizice şi juridice au acum cont pe Ghişeul.ro. De la începutul anului, 227.000 de cetăţeni şi companii s-au înregistrat în platformă şi peste 740.000 de tranzacţii online au fost înregistrate, toate cu zero comision. Înregistrarea în platformă este sigură şi durează doar 5 minute.

„Facem un apel către toţi cetăţenii să aleagă site-ul original, cu zero comision de tranzacţionare – www.ghiseul.ro, şi nu copiile care percep comisioane substanţiale. Ghişeul.ro a devenit un veritabil online marketplace al serviciilor publice. Cu peste 300 de tipuri de plăţi disponibile în platformă, Ghişeul.ro este cea mai simplă şi sigură modalitate de a achita serviciile publice oferite de administraţiile locale şi centrale. Pentru orice nelămurire în procesul de înregistrare a contului sau de realizare a plăţilor, colegii noştri sunt la un click distanţă pentru vă ajuta – îi puteţi contacta la adresa suport@ghiseul.ro”, a declarat vicepreşedintele ADR, Octavian Oprea.

În primele nouă luni ale anului, plăţile efectuate prin Ghişeul.ro au totalizat peste 363 de milioane de lei.

Sursa: Autoritatea pentru Digitalizarea României

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.