Având ca scop reducerea riscului discriminării, în cadrul proiectului ”Promovarea antreprenoriatului social în zona SDL/ZUM” a avut loc seminarul ”Depășește-ți limitele!”. O prezentare motivațională susținută de Simona Ciorpan, expert în egalitate de șanse.

Mesajele promovate au fost de dezvoltare personală, educație continuă, deschiderea spre noi provocări, gândire pozitiva și autocunoaștere. Mesajele expertului au fost susținute prin exemplul personal de Vlad Bardai, beneficiar al proiectului, precum și de intervențiile coordonatorului de activități sociale și ale expertului în organizare de evenimente.

La seminar au participat 20 de absolvenți ai cursului de ”Competențe antreprenoriale” care a avut loc sub cupola proiectului ”Promovarea antreprenoriatului social în zona SDL/ZUM”.

Proiectul ”Promovarea antreprenoriatului social în Strategia de Dezvoltare Locală (SDL)/zone urbane marginalizate (ZUM)” are ca obiectiv general promovarea antreprenoriatului social prin dezvoltarea de structuri de economie socială și atragerea de investiții pentru crearea de noi locuri de muncă. Grupul țintă al proiectului este format din 460 de persoane, care se află în situație de risc de sărăcie și excluziune socială, deprivare materială și care au domiciliul în cartierul Vasile Alecsandri / Craica.

Perioada de implementare este august 2022 – decembrie 2023. Beneficiarul proiectului este Municipiul Baia Mare.

CITEȘTE ȘI:
Antreprenoriatul social, promovat în Baia Mare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.