În perioada 21 septembrie – 20 octombrie, locuitorii din județele aflate la granița cu Ucraina sunt invitați într-o călătorie ”Împreună, în siguranță!” cu mijloacele de transport în comun care poartă mesajul Programului România – Ucraina pentru Ziua Cooperării Europene.

Programul Operațional Comun România – Ucraina 2014-2020 celebrează și în acest an Ziua Cooperării Europene, începând cu 21 septembrie, împreună cu programele de cooperare finanțate de Uniunea Europeană.

Astfel, în perioada 21 septembrie – 20 octombrie, locuitorii din județele aflate la granița cu Ucraina sunt invitați într-o călătorie ”Împreună, în siguranță!” prin Tulcea, Botoșani, Suceava, Baia Mare sau Satu Mare, cu mijloacele de transport în comun care poartă mesajul Programului România – Ucraina pentru Ziua Cooperării Europene. În același timp, Ziua Cooperării va fi prezentă şi în mediul online, printr-o campanie de promovare a colaborării şi a parteneriatelor transfrontaliere care generează rezultate și soluții pentru problemele comune ale ambelor țări.

Beneficiarii Programului România-Ucraina sunt, de asemenea, pregătiți să marcheze Ziua Cooperării prin evenimente și activități variate, atractive, desfășurate atât în Romania, cât și în Ucraina.

Lista evenimentelor și detaliile cu privire la acțiunile realizate de Programul România – Ucraina 2014-2020 în această perioadă pot fi consultate aici.

Sursă informații și foto: Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.